Hem Media Nu får tidernas största golffilm en uppföljare: “Fansen kräver det”

Nu får tidernas största golffilm en uppföljare: “Fansen kräver det”

0
0

Den klassiska Adam Sandler-komedin Happy Gilmore från 1996 kan vara på väg att få en uppföljare, enligt film- och tv-sajten Deadline.

Ett första utkast till manuset är, enligt skådespelaren Christopher McDonald, färdigskrivet. Christopher medverkade som skådespelare i originalfilmen.

Manus klart

Christopher McDonald berättade i radiokanalen Audacys 92.3 The Fan, att han träffat Adam Sandler som visat honom det första utkastet av manuset till Happy Gilmore 2.

”Han visade mig det där [manuset], och jag tänkte, ‘Ja, det skulle vara fantastiskt.’ Så, det är på gång. Fansen kräver det”

Källor säger att projektet kommer att göras för Netflix, där Sandler och Happy Madison länge har haft ett avtal, även om streamingtjänsten avböjer kommentarer. Representanter för Sandler hade heller inga kommentarer.

Sandlers mest populära film

Happy Gilmore är tillsammans med Billy Madison, en av Sandlers mest populära filmer.

I filmen hotas Happys mormor, som uppfostrat honom, med vräkning på grund av obetalda skatter. När Happy upptäcker att han har en naturlig talang för golf, bestämmer han sig för att ansluta till PGA Tour för att vinna med pengar för att rädda sin mormors hus.

Han får hjälp av det pensionerade golfproffset Chubbs Peterson, spelad av den bortgångne Carl Weathers. Men Happys oortodoxa och aggressiva spelstil krockar med golfens traditionella etikett, vilket gör honom impopulär bland PGA-tjänstemän och andra spelare som McDonalds Shooter McGavin, en självbelåten och arrogant golfspelare som ser Happy som ett hot mot sina egna karriärsträvanden.

Originalfilmen regisserades av Dennis Dugan och spelade in mer än 82 miljoner dollar. Sandler och Tim Herlihy skrev manus. Julie Bowen hade en av huvudrollerna.

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev

Ladda fler relaterade artiklar
Ladda fler av Dagens Golf
Ladda fler i Media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu tar robotarna över på Hooks parkbana

Fyra robotgräsklippare från Husqvarna sköter i år klippningen av samtliga fairways på Park…