Hem Utrustning Nya, gula Titleist Pro V1 – redan en vinnare på touren

Nya, gula Titleist Pro V1 – redan en vinnare på touren

0
0

I söndags gjorde Kirk Triplett en eagle på andra hålet i särspelet mot vattenmannen Woody Austin för att vinna Hoag Classic på Champions Tour.

Det blev den första toursegern för en gul Pro V1.

Jo, du läste rätt – nu kommer Pro V1 och Pro V1x i en gul version.

Den klassiska tourbollen i gult kommer att vara tillgänglig i golfbutiker fredagen den 15 mars.

Introduktionen av en gul variant med bättre synlighet i Pro V1-familjen är ett svar på en växande efterfrågan, enligt Titleist.

De gula varianterna av Pro V1 och Pro V1x dök upp för första gången på PGA Tour i slutet av januari på Waste Management Phoenix Open, där Bubba Watson spelade en 2019 Pro V1x Yellow.

– Jag älskar den nya Pro V1x Yellow. När R & D-killarna skickade mig en första låda för test var jag ivrig att få dem i spel, säger Watson, som just nu leder PGA Tourens statistik för långa drivar (316,6 meter i snitt).

– Jag spelade en del riktigt bra golf med [tidigare generationen] Pro V1x, men det är klart att 2019-bollen är ännu bättre. Den är snabbare, jag kan arbeta bollen exakt hur jag vill, och i närspelet är den bättre än någonsin. Bollen känns bra, plus att det är något med den ljusgula finishen som gör att jag känner att jag kan se det bättre. För mig var det en no brainer.

Andra spelare som testat den gula ProV1 på PGA Tour är Kyle Jones (Pro V1x) och Rory Sabbatini (Pro V1x). På web.Com Tour har den spelats av Scott Gutschewski (Pro V1) och Zac Blair (Pro V1x), och på PGA Tour Champions av Mark Calcavecchia (Pro V1x) och Ken Tanigawa (Pro V1).

(* Vattenmannen? Jo, ni minns väl den här?)

Ladda fler relaterade artiklar
Ladda fler av Dagens Golf
Ladda fler i Utrustning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Åke Nilsson vinnare i Norge efter avslutande 67:a

Efter en avslutande rond på 67 slag tog Kristianstads Åke Nilsson årets första seger när G…