Hem Tour LPGA Lexi Thompson hoppar av British Open – hänvisar till mental utmattning

Lexi Thompson hoppar av British Open – hänvisar till mental utmattning

0
0

Lexi Thompson gav beskedet på sitt Instragramkonto.’

”Hej alla, jag ville meddela att jag officiellt lämnar återbud till 2018 Ricoh Women’s British Open. Det är extremt svårt för mig att inte spela i den här prestigefulla majorn, men jag insåg nyligen att jag måste ta lite tid att jobba med mig själv”, förklarar hon.

Lexi berättar att hon haft det tufft under en längre tid. Hennes mamma har varit sjuk och det har påverkat hennes prestationer på banan.

”Händelserna under det senaste halvåret (på och utanför golfbanan) har tagit en enormt på mig både mentalt och emotionellt. Jag har inte riktigt känt mig själv en stund. Jag tar därför den här tiden för att ladda mina mentalbatterier och att fokusera på mig själv bort från professionell golf.”

Lexi fick uppleva två rejäla bakslag i två tävlingar förra året.

I ANA Inspiration förlorade hon I ett särspel efter att ha fått fyra slags plikt för att ha markerat bollen fel.
I CME Group Tour Championship missade hon en kort putt för seger.

”Jag hoppas att se alla snart när jag planerar att försvara min titel vid 2018 Indy Women in Tech Championship”, skriver hon.

Ladda fler relaterade artiklar
Ladda fler av Dagens Golf
Ladda fler i LPGA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Åke Nilsson vinnare i Norge efter avslutande 67:a

Efter en avslutande rond på 67 slag tog Kristianstads Åke Nilsson årets första seger när G…