En kokbok för den som vill njuta av god mat och bra golf

En kokbok för golfare på resa.

Den beskrivs som en kokbok för golfare som befinner sig på Longstay.

Men… nja, att begränsa den potentiella målgruppen till ett så begränsad skara är ju inte så smart om man vill sälja många böcker. Och den här boken är faktiskt värd en bredare publik.

Nu hör det väl till saken att boken är utgiven av ett företag (LGA Golf) som sysslar med just Longstay-resor. Men även om du inte har för avsikt att fly de svenska vintrarna för mildare (och grönare) vintrar i Portugal så hittar du en del bra recept här.

Benkt Svederman är upphovsmannen till boken men för recepten står Stefan Bjur, krögare på Kungl. Drottningsholms GK. Ledorden är sunt, gott och lättlagat.

Boken är ingen strikt receptbok. Den kan också ses som en liten introduktion till mat och golf Portugal. Här finns en del tips och historier att ta del av.

av Tommy Jeppsson

Tommy Jeppsson har jobbat som journalist i mer än 30 år varav 15 som chefredaktör för svenska Golf Digest. I dag driver han Stora Ord AB som bland annat gör Dagens Golf.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.